Groepsconsulten bij Neeltje

Vanaf april starten we bij Neeltje met groepsconsulten! Als je het leuk vind om deel te nemen dan kom je in de zwangerschap (naast de gewone controles) drie keer als groep, samen met andere zwangere, bij ons op de praktijk. Met begeleiding van Sannemarije en verloskundige in opleiding Rianda behandelen jullie verschillende onderwerpen.

Vanaf april starten we bij Neeltje met groepsconsulten!

Als je het leuk vind om deel te nemen dan kom je in de zwangerschap (naast de gewone controles) drie keer als groep, samen met andere zwangere, bij ons op de praktijk. Met begeleiding van ons behandelen jullie dan verschillende onderwerpen. Elk groepsconsult heeft een eigen thema: zwangerschap, bevallen en ouderschap.

De groepsconsulten zijn naast de reguliere controles op de praktijk. En natuurlijk zijn wij er ook tijdens de groepsconsulten gewoon om jullie vragen te beantwoorden.

We beginnen eerst met alleen het groepsconsult ‘bevallen’. In de loop van het jaar komen daar de andere consulten bij.

Begeleiders groepsconsulten

Bij de groepsconsulten zullen altijd twee begeleiders zijn. Eén daarvan is Sannemarije. Daarnaast zal verloskundige in opleiding Rianda Hulzebos een van de vaste begeleiders zijn. Rianda is derdejaars student en komt in de maanden juni en juli voor de tweede keer stage lopen bij Neeltje. Sommigen van jullie kunnen haar kennen van haar stage bij ons 2016.

Meer informatie over de groepsconsulten vind je bij informatieavonden.