Neeltje uitleen

Neeltje uitleen

Je kan bij ons vanalles lenen of huren.

Medela kolfverhuur en borstvoedingsproducten
De praktijk verhuurt borstkolven van Medela. Daarnaast verkopen we alle borstvoedingproducten van Medela, waaronder kolven en tepelhoedjes. Voor het huren van een kolf kan je 7 dagen in de week bij ons terecht.
Lees meer.

Bevalbad
Bij ons kan je niet alleen in bad bevallen, je kan ook een bevalbad bij ons lenen; het ‘Neeltje bad’. Een Birth Pool in a Box opblaasbaar bevalbad.
Lees meer.

Neeltje bieb
Op de praktijk hebben we de ‘Neeltje bieb’. Alle boeken in de praktijk kun je bij ons lenen. Laat het ons wel even weten als je een boek wil meenemen.
Lees meer.

GeboorteTENS
Neeltje heeft ook een geboorteTENS van ‘Elle’  in de uitleen. Een TENS-apparaat wordt gebruikt als een vorm van pijnstilling bij de bevalling.
Lees meer.

Draagdoek
De praktijk heeft een eigen draagdoek. Deze kan je lenen om uit te proberen of dragen met een doek wat voor jou is. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Lees hier meer over het dragen van je baby. Met vragen over dragen kan je bij Sannemarije terecht.

Neeltje-bed
Als laatste hebben we ook nog een Neeltje-bed wat je zou kunnen lenen. Bijvoorbeeld als je beneden (in bad) wil bevallen, maar zelf geen (logeer)bed hebt om te gebruiken. Vraag ernaar op de praktijk.

Een vraag over de uitleen? Laat het ons weten!

Bel ons, app ons of stuur een bericht.

  (* = altijd invullen)

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

  Badbevalling
  Alles over bevallen in water
  Dragen
  Alles over het dragen van je kindje
  Borstvoeding
  Meer dan voeding alleen