Medela kolfverhuur en borstvoedingsproducten

Voor het huren van een kolf kan je altijd bij ons terecht!

Verkoop en verhuur
Wij verhuren en verkopen producten van Medela voor de borstvoeding. We verkopen onder andere kolven, afkolfsetjes, tepelhoedjes, Purelan (tepelzalf) en meer. Voor de kolfverhuur hebben wij de Symphony borstkolf, van Medela. Dit is een dubbelzijdige elektrische 2-fase kolf die uiterst geschikt is voor het op gang brengen van de borstvoeding. Met deze kolf kun je zowel één als twee borsten tegelijk afkolven.

Wil je een kolf huren, kopen of heb je andere borstvoedingstoebehoren nodig, dan kun je ons altijd bellen op de dienstlijn: 06-55818008. Ook ’s avonds en in het weekend kun je bij ons terecht.

Borstkolven en andere producten kan je ophalen bij onze praktijk in Veendam.

Kosten
Het huren van de Symphony kost € 2,50 per dag. Daarnaast heb je altijd een afkolfset nodig. Deze kost € 27,50 voor een enkele set en € 37,50 voor een dubbele set. Verder vragen wij een borg van € 100,00 bij de verhuur van de kolf. Deze borg krijg je bij het inleveren van de kolf weer terug, minus kosten van de huur en de afkolfset. Een prijslijst van alle overige borstvoedingsproducten die wij verkopen ligt bij ons op de praktijk en kan je altijd van ons krijgen.

Terugbrengen huurkolf
Als je een kolf wilt terugbrengen bel dan van te voren even met onze dienstlijn: 06-55818008. We zijn namelijk niet altijd op de praktijk aanwezig en dan kunnen we met je afspreken wanneer we er zijn om de kolf in ontvangst te kunnen nemen.

medela-symphony

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wil je een kolf huren?

Bel ons op 06-55818008. Ook ’s avonds of in het weekend.

Ook voor andere producten van Medela kun je ons op dat telefoonnummer bellen.

Borstvoeding
Meer dan voeding alleen
24/7 bereikbaar
Vragen? Je kan ons altijd bellen!
Kraamtijd
De eerste weken met jullie wonder