Slotfeest

 

Neeltje Slotfeest

We geven een slotfeest! Meld je hier aan!

Na 11 jaar kleinschalige verloskunde stopt Neeltje. Elf jaar werken vanuit onze passie voor het vak. Elf jaar mooie ontmoetingen, bijzondere ervaringen en goede herinneringen. We zijn ontzettend trots op onze prachtige praktijk en op alle mama’s, papa’s en kindjes die wij de afgelopen jaren hebben mogen begeleiden. We vinden het belangrijk om deze mooie tijd goed af te sluiten. Ook hadden we natuurlijk nog een uitgesteld jubileumfeest op de planning staan. Daarom vieren we zaterdag 11 september heel graag samen met jullie 11 jaar Neeltje en sluiten we deze onvergetelijke periode af met een spetterend slotfeest. Alle Neeltje kindjes, mama’s, papa’s, broertjes en zusjes zijn welkom.

Het feest is op 11 september 2021 van 12.30-16.30 uur, op het grasveld naast onze praktijk, aan de Somerlustweg 18 te Veendam. Er is van alles te doen voor de kinderen, er zijn een paar marktkraampjes en natuurlijk zijn er verschillende stands met lekkers. Iedereen die is aangemeld krijgt één gratis consumptie. Bij de ingang ligt er dan een consumptiebon voor jullie klaar. Hieronder kan je jou en je gezin aanmelden voor het feest.

AANMELDEN

 

Voor meer info en updates over het feest, houd onze social media (Facebook en Instagram) in de gaten.

Vervoer
Kom het liefst op de fiets. Lukt dit niet, dan kan er naast het feestterrein geparkeerd worden. Inrijden vanaf de Vrederustlaan (tijdelijk eenrichtingsverkeer) en dan de borden volgen.

Corona
We hebben een coronaproof feest georganiseerd. Buiten, met meer dan genoeg ruimte voor iedereen om afstand te kunnen houden. We houden de ontwikkelingen van het virus en de maatregelen nauwlettend in de gaten. De actuele regels zullen we door middel van borden communiceren op het feest zelf. Mocht het feest onverhoopt toch niet doorgaan, dan vermelden wij dit op onze website en social media (Facebook en Instagram).