Aanmelden

Positieve test? Aanmelden kan gelijk!

We gaan stoppen

Na ruim 10 jaar kleinschalige verloskundige zorg in Veendam en omgeving gaat onze praktijk sluiten. 2021 is het laatste jaar van Neeltje. Dat betekent dat je je vanaf nu niet meer bij ons kunt aanmelden. Iedereen die al bij ons onder zorg is krijgt tot en met de bevalling en kraamtijd gewoon alle zorg zoals jullie die van ons gewend zijn. Ook kan je nog tot en met augustus 2021 bij ons terecht voor verloskundige zorg in de kraamtijd (na een medische bevalling) en voor anticonceptiezorg, waaronder het plaatsen van spiralen en hormoonstaafjes. Voor meer informatie lees hier verder.


Begeleiding van je zwangerschap

Je kan je bij ons aanmelden vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent. Je kan ons hiervoor bellen of het online aanmeldformulier gebruiken. De eerste afspraak wordt dan, in overleg met jou, tussen 7 en 9 weken zwangerschap gepland. Heb je eerder vragen dan kun je altijd bellen, we zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Bellen om je aan te melden kan op ons telefoonnummer: 06 5581 8008, elke werkdag van 09.00 tot 21.00 uur. Buiten deze tijden is de dienstlijn uiteraard altijd (iedere dag, 24 uur per dag) bereikbaar voor als de bevalling begonnen is, andere spoed, kraambedzaken en andere vragen.

Maak je gebruik van het aanmeldformulier op de website dan nemen wij, na ontvangst van je bericht, zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om een eerste afspraak in te plannen.


Begeleiding van je kraambed na een medische bevalling

Wanneer je vanwege een medische indicatie bij de gynaecoloog onder controle bent en daarom ook in het ziekenhuis zal bevallen, kun je je wel bij ons aanmelden voor begeleiding van je kraambed thuis. De gynaecoloog draagt de zorg voor jou, als je weer naar huis gaat na je bevalling, altijd over aan een verloskundige. Meld je je ruim voor je bevalling bij ons aan dan kunnen we, als je dat fijn vindt, een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Als je twijfelt of er bij jou sprake is van een medische indicatie, neem dan gerust contact met ons op. Ook dan kunnen we een eerste afspraak inplannen en samen bekijken wat voor zorg gewenst en geïndiceerd is.


Over Neeltje
Meer over de praktijk en onze visie
Kraambedcontroles
Begeleiding van Neeltje in je kraamtijd
Wie zijn wij
Meer over Rolien en Sannemarije